2012-12-15 13:11:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma fontolja meg minden döntését!

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön a szerencse kegyeltje. A mai napon szinte maguktól megoldódnak olyan problémái, amikről álmodni sem merte volna, hogy valaha túl lesz rajtuk. A megkönnyebbülés kellemes érzését használja arra, hogy ön is segít valakinek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma is hiába van szombat, munkával tölti az idejét, mint sokan mások. Szerencsére a hangulat mégis valahogy nagyon emelkedett. A kollégái sem veszik komolyan ezt a napot, és a főnökség is engedi a lazítást. Jó nap a barátkozásra.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy pillanatnyi szabadidőt sem hagynak önnek: egész nap lót-fut, mint akit űznek. Pedig maga is tudja, hogy lehetne mindezt kicsit lazábban is csinálni. Adjon magának egy kis pihenőt, különben kifárad estére! Pedig szórakozni hívják.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák

Ma nagyon alaposan meg kell fontolnia minden döntését. Van rá esély, hogy nemtörődömségből, vagy lustaságból kihagy egy nagyszerű ajánlatot. Pedig holnap már késő lenne visszakoznia. Ne mondjon nemet!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne nyomozzon a kedvese után, inkább bízzon meg benne! Ha külön útjai vannak, annak most a legvalószínűbb oka, hogy önnek próbál meg valami ajándékot beszerezni. Ne rontsa el a saját meglepetését!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Eddig talán nehézségei voltak a munkahelyét illetően. Most egyszerre több ajánlatot is kaphat. Ha azonban van most állása, jól gondolja meg, hogy miért adja fel. A kóklereknek semmiképp ne dőljön be, csak biztosra menjen!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ma nagyon nehezére eshet, ami másoknak sem könnyű: hogy a hétvégéjét megkurtították. Szinte alig bír kikászálódni az ágyából, ezért ha teheti, ma csak fél gőzzel dolgozzon. Túlságosan lemerült az energiaszintje, hogy többet bírjon.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ügyeljen az egészséges táplálkozásra legalább addig, amíg az ünnepek el nem kezdődnek. Utána már úgyis nehezére esne nemet mondani a sok finom csábításnak. Amit most sikerül leadnia, annak úgyis a kétszeresét hízza vissza.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Nehezen viseli, ha az estéit magányosan kell töltenie. Talán távkapcsolatban él, vagy más okból kell hiányolnia a társát. Ideje lenne elgondolkoznia azon, hogy hogyan változtathatna ezen. Vagy legalább szerezzen be egy macskát!


Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ötletei megvalósításához ma olyan helyről kaphat segítséget, ahonnan azt nem is remélte volna. Bölcsen teszi, ha az ellenségétől sem rest tanulni. A viszály néha éppen azért van, hogy kiélezett helyzetben fejlődjünk.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ne hagyja, hogy bárki is érzelmileg zsarolja önt a családjában, ugyanakkor nézzen magába, hogy nem hanyagol-e el éppen ön valakit, aki pedig több törődést érdemelne. Önnek sem jó, ha bánatos arcok veszik körül.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma könnyen nevetségessé válhat akkor, ha az érzelmeit túlságosan kiteregeti valakinek, vagy túlságosan fel akarja hívni magára a figyelmét egy szép ismeretlennek. Bízzon inkább a természetes bájában, és ne játssza meg magát!

 

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: